LONDON - ostokset

 Kun me Marin kanssa edes suunniteltiin, että lähdetään matkalle, niin yhtenä pointtina oli shoppailu. Osittain sillä perusteella Lontoo valikoituikin matkakohteeks. Eikä ollut huono valinta ollenkaan! Tässä postauksessa näytän teille, että mitä kaikkea mä ostin Lontoosta. Lontoon matkasta tosiaan on kulunut jo 5 kuukautta, mutta nää ostokset on vielä esittelemättä!

Mua harmittaa ja kaduttaa todella paljon, että en ostanut enemmän. Koska esimerkiks kosmetiikka on Lontoossa ihan älyttömän halpaa, ja siellä myydään niitä samoja tuotteita, mitä käytän Suomessa muutenkin. Miksen ostanut sieltä vaikka meikinpuhdistusainetta hintaan 2,50 puntaa, jos Suomessa joudun kuitenkin ostamaan sen tismalleen saman putelin hintaan 5€? Olisin säästänyt puolet hinnasta. Ja mun matkalaukussahan olis ollut tilaa vielä näiden ostosten lisäksi vaikka kuinka paljon, ja painorajakin olis tullut umpeen vasta 7kg päästä... Ens kerralla oon viisaampi!

Mua aina stressaa ihan hirveesti matkalaukkujen painorajat, kiitos erään Kreetan matkan. Mut tälläkään kertaa ei olis tarvinnut huolehtia, että nyt tulee kauheat lisämaksut kun menee yli sen painorajan... Ei ollut lähelläkään! Mutta jotain mä kuitenkin Lontoosta ostin, koska lähdettäessä laukku painoi 10kg, ja tullessa lentokentän vaaka näytti 16kg. Mä en muista kylläkään valitettavasti enää ihan jokaisen tavaran tai vaatteen hintaa, koska laput on jo roskissa ja kuitit jäi Lontooseen. Mutta yritän muistella semmosia about-hintoja.
 Ensimmäisenä Primarkin ylisöpö Rumpali-yökkäri. Primarkissa oli niin hirveästi valinnanvaraa sulosissa yökkäreissä, että pohdin ihan tajuttoman kauan, otanko esimerkiks tämän vai Ariel-yökkärin. Päädyin tähän lopulta, mutta olisin voinut ostaa vaikka molemmat. Tähän settiin kuuluu raidallinen t-paita ja pitkät yöhousut. Hintaa oli 10£.
 Myös sukkia oli Primark pullollaan, ja niiden kuosit oli niiiiiiiin sulosia, etten voinut vastustaa... Itelleni otin vaan kaks pakettia, joissa on molemmissa kolmet sukat. Tuliaisiks ostin kaks pakettia myös. Bambi-teemalla jatketaan, ja näissä on Bambi- ja Rumpali-sukkien harmaat kärjet glitterlankaa, sekä keskimmäisten sukkien harmaat kuviot glitterlankaa. Ja muutenkin ne on söpöt! Toinen paketti oli Monsterit Oy -aiheisia, ihan vaan koska ne oli pirteän värisiä. Primarkin sukat on periaatteessa Onesize, vaikka niissä jokaisessa paketissa lukee koko 37-42, mutta se nyt melkein kattaakin jo kaikki yleisimmät naisten koot, eli sopii kaikille. Hintaa oli 2,50£-3,00£/paketti. Nää tais molemmat olla 3 puntaa.
 Pörrösukkien suurin ystävä ei voi olla ostamatta pörrösukkia, kun niitä tulee vastaan. Vaaleenpuna-harmaa-raidalliset pörrösukat 2-parin pakkauksessa lähti mun mukaan. Hintaa oli 1,70£, kuten tarkkasilmäisimmät ehkä huomaa kuvastakin. Halusin myös "testata", millasia alusvaatteita Primarkista saa, joten ostin yhden paketin jossa on neljät alushousut. Hintaa oli ehkä 4£. Ja oon itseasiassa tosi tyytyväinen ollut näihin! Jotkut mallit on vaan tosi inhottavia eikä istu ollenkaan, mut näitä kannatti ostaa "testiin", koska ne ei tuottaneetkaan pettymystä.
 Noiden sukkahousupakettien lupaukset siitä, että sukkiksissa olis "sää-sensorit", ei oikein vakuuttanut, mutta ostin silti, koska kolmet sukkahousut 3,50 punnalla ei oo paha. Ja talvilegginssit ostin myös, koska niitä tarvii aina ja mulla ainakin niitä kuluu ihan kiitettävästi ja aina on kaikki pesussa, eikä yhtään puhtaana. Niiden hintaa en muista, mutta sellanen mielikuva jäi, että muistan ajatelleeni että "kolmet sukkikset maksaa 3,50£, ja yhdet legginssit samanverran". Mul ei oo siis koskaan ollut mitään Primarkin vaatteita, joten en tienny mitään niiden kokomitotuksista, että onko ne "normaaleja", vai pienet koot vaiko reilut. Joten etenki sukkiksissa ja legginsseissä menin ihan reilulla koolla, koska mulla ainakin pitkänä ihmisenä tosi usein etenki sukkahousut on liian lyhyet! Ja jos ottaa suosiolla isomman koon, niissä yleensä riittää pituus. En oo näitä vieläkään itseasiassa kokeillut, mutta sukkiksissa ei haittaa vaikka ne olis "liian isot", koska ne venyy ja kiristyy aina sopivaks.
 Edelleen jatketaan Primarkin ostoksilla... Tää on ihan basic musta paita, jossa on cold shoulder -olkapäät. Tää on myös melko pitkä malli, että menee myös mekkona. Mun muissa cold shoulder -paidoissa noi kangaskaistaleet olkapääaukon ja kaula-aukon välissä on ollut jotenki tosi kapeita, mut tässä paidassa ne on paljon leveemmät, mikä on siis positiivista. Näitä oli myös eri väreissä, mut ne värit oli jotenkin liian erikoisia, joten päädyin perusmustaan. Hintaa tällä paidalla oli 6£.
 Mun silmään pisti yhdessä rekin päädyssä tää ihana kukallinen tyllihame, jonka joku oli jättänyt väärään kohtaan. Ensimmäinen reaktio oli, että "vähän toi on ihana!". Otin sen käteen, ja mietin että onkohan tää sittenkään niin ihana. Joku siinä mietitytti, ja laitoin sen takasin siihen roikkumaan. Kiertelin jonkun aikaa, kunnes tuli vastaan rekki, jossa oli näitä hameita lisää. Ajattelin, että kyllä mä otan tän, koska joku tässä viehätti mua. Tää ihanuus maksoi 10£, ja saa samalla tittelin "mun kallein ostos Primarkista". Nykyään oon ihan rakastunut tähän hameeseen, oon niin onnellinen että ostin tän kuitenkin!
 Kuten aikasemminkin mainitsin, oon legginssien suurkuluttaja. H&M ja ginan trikoolegginssit hajoo aina suhteellisen lyhyen käyttöajan jälkeen. Toisinsanoen repeää haaroista. Ja ne maksaa kuitenkin 10€, joten aika kalliita siihen nähden, ettei ne kestä kauaa käytössä. Primarkissa en ollu uskoa silmiäni, kun legginssi-rekissä oli kyltti, jossa sanottiin hinnaks 2,50£. Lisäks oli erittäin positiivista, että niitä oli kahden pituisia normi kokojen lisäks. Eli esim "lyhyt M" ja "pitkä M". H&M:n legginsseissä lahkeen pituus jää vähän vajaaksi mulla, ja etenkään talvella se ei oo hirveen kiva. Nää "extra long"-lahkeiset legginssit oli siis tosiaan positiivinen yllätys, ja nää on tosi hyvän pituset mulle! Kuvasta voi ehkä päätellä, että ostin näitä siis kahdet samantien. Ja nää on edelleen ehjät 5 kuukaudenkin jälkeen.
 Primark on toiselta nimeltään varmaan "T-paitojen taivas". Niitä hyllyjä on pilvin pimein, ja T-paitoja kaikissa maailman kuoseissa ja väreissä on miljoonittain. Oli todellakin vaikeus valita niistä, kun kaikki oli niin kivoja. En mä kuitenkaan voi ostaa kahtakymmentä T-paitaa, vaan koska kaikki on niin ihania... Valitsin kaks kivointa, toisessa on punasia raitoja ja sydämiä raitojen seassa, toisessa pääskysiä. Yks T-paita maksoi 2,50£.
 Myös toppeja riitti Primarkin valikoimassa ihan joka värissä. Oli tuubitoppia, ribattua toppia, naruolkain-toppia ja vaikka mitä toppia, mutta mä otin vaan perus valkosen ja mustan. Tosin huomasin vasta kotona, että valkosessa topissa on yhtä avoin selkä kuin kaula-aukko, mutta mustassa topissa taas on umpinainen selkä. Ei sillä siis oo mitään merkitystä, mutta en tosiaan huomannut sitä ennenku levitin noi topit tohon kuvaa varten :D Yks toppi maksoi 2,50£.
 Nyt on maailman kirjat sekasin, kun mä oon ostanut jostain muustakin kaupasta kuin Primarkista! Nimittäin tää T-paita on Pull&Bearista. Oikeestaan en tykkää väristä enkä edes mallista, jotenkin tosi miesmäisesti muotoiltu. Mutta teksti oli tosi osuva, joten halusin sen silti. Tää maksoi 7,99£, joten huomaatte vähän hintatason eroa Primarkin ja muiden kauppojen välillä...
 Sitten ehdoton Lontoon suosikki-ostos!!!! Näitä metsästettiin ympäri Lontoota, ja vihdoin ihan viime hetkillä löytyi ennenku oli pakko lähteä luovuttamaan hotellihuone lauantaina. En siis etsinyt mitään tiettyä kenkäparia, vaan ylipäätään Niken kenkiä, jotka näyttäis kivalta. Ei kuitenkaan juoksukenkiä varsinaisesti, eikä treenikenkiä, vaan vapaa-ajan kenkiä. Kierrettiin vaikka kuinka monet kenkäkaupat. Foot Lockerissa olis ollut vaan samanlaiset Niket kun mulla on jo, mutta eri värisinä. Size?:ssa ei ollut oikein mitään. Nike Townissa ei ollut kokoja, mikä on kummallista, koska kyseessä on niitten suurin Lontoon myymälä, jossa on useita kerroksia ja tavaraa vaikka kuinka paljon, mutta kengissä vaan pieniä kokoja. JD Sports olikin sitte viimenen toivo. Mentiin sinne tosiaan ihan viimesillä kymmenminuuteilla, silleen "no meillä on vielä 20min aikaa, ennenku pitää lähtee hotellille, että käydään nopeesti kattomassa".

Suureks ihmetykseks, siellä peräseinän hyllyllä oli yhdet kengät, jotka kiinnitti mun huomion. Mulla on ollut aina joku inhotus AirMaxeja kohtaan, mutta tällä kertaa tehtiin poikkeus. Pyysin myyjältä mun kokoa sovitettavaks. Nää kengät oli hyvät jalassa, joten päätin siinä aika pikasesti vaan, että kyllä mä otan nää. Päästiin minuutilleen aikataulussa ulos kaupasta, ja mä olin onnellinen kun löysin nää kengät!

Nää on siis Niken AirMax Sequent 2 -nimiset, ja mä tykkään tosi paljon näitten väreistä! Tai lähinnä tosta korallinpinkistä, koska muut värithän on valkonen, harmaa ja musta... Näissä oli semmonen kyltti, että näitä kyseisiä kenkiä myydään vain JD Sportsissa. En tiiä onko asia näin, mutta ainakaan ei ihan heti tuu samanlaisia vastaan. Odotan vaan keväisiä kelejä, niin pääsee käyttämään näitä! Hintaaa en ihan muista ulkoa, mut se oli n. 85£. Kuitenki alko kasilla, jotain sinnepäin.
 Sitten vähän ruokaostoksia, jotka oli alunperin tarkotettu iltapalaks. Leipätikut on mun perinteinen ulkomaanmatka-syöminen, Kreikasta ostan aina seesamtikkuja! Näitä en kuitenkaan ehtinyt syömään Lontoossa, joten paketti tuli avaamattomana Suomeen asti. Noita suklaatikkuja ostin yhden paketin joku ilta hotellille, mutta sekin jäi syömättä sinä iltana. Ostin sitten silti vielä toisenkin, että vien kotiin. Näissä on suklaan sisällä mintturakeita, jotka poksuu suussa. Muistan pienenä oli niitä Smurffi-tikkuja, mitkä poksu samanlailla! Ja niitä Dominoita missä oli poksuvaa täytettä!
 Kattelin näitä patukoita jo lähikaupassa hotellin lähellä, mutten koskaan ostanut. Lentokentän ruokakaupasta sitte kuitenki otin yhden, koska ajattelin että pakko se on maistaa, muuten jää harmittamaan! Tää oli sitten lopulta todellinen pettymys. En tykännyt yhtään. Perus pehmeää maitosuklaata, jonka sisällä oli niitä semmosia jelly beans -tapasia karkkeja, paitsi vielä hyytelömäisempinä. Ei ollut yhtään mun juttu.
 Lentokentältä ostin myös Hershey'sin Cookies 'n' Cream -suklaapatukoita ja MilkyWay-patukoita. Noita ensimmäisenä mainittuja en oo koskaan maistanut, mutta näytti hyviltä. Ja MilkyWayt on ihan parhaita! Lisäks ostin pienen purkkapaketin, koska menomatkalla mulla ei ollut lentokoneessa purkkaa. En olis sitä kyllä pystynyt syömäänkään, enkä pystynyt paluumatkallakaan, mut ostinpa varmuuden vuoks kumminkin,
 Meidän lähiostoskadun, jolla hotellikin sijaitsi, varrella oli useita turistikrääsäkauppoja. Viimesenä iltana otettiin oikein urakaksi käydä ne kaikki läpi :D Ostin itelleni hiirimaton, jossa on Lontoon metrokartta. Voin siitä sitten aina muistella tätä matkaa; "tuolla asemalla me käytiin!". Se maksoi kai 3,99£. Ostin myös Lontoo-aiheisen magneetin, joka maksoi 1,99€.

Toi keittiöpyyhe Lontoo-kuvilla oli tosi positiivinen yllätys, koska kyseinen kauppa oli vähän semmonen "halpaa turistikrääsääkin halvemman näköstä tavaraa" myyvä kauppa. Toi keittiöpyyhe oli taas tosi laadukkaan oloinen, kuviot oli painettu siihen ihan oikein eikä "vähän sinnepäin sikinsokin", väritkin oli oikein ja saumat oli ommeltu hyvin. Myös etiketti oli olemassa ja hintakin oli vaan 3,99€!
 Eheei, Primarkin ostokset ei vieläkään loppuneet! Ostin aurinkolasikotelon, joka maksoi 2£. En kyllä käytä sitä alkuperäiseen tarkoitukseen, mutta mun tarkotukseen se sopii myös loistavasti. Myös pullean yksisarvisen muotoinen Bluetooth-kaiutin lähti Primarkista matkaan. Se oli alennuksessa 5£, mutta revin sen alennustarran tosta pois, koska se olis ollut yksisarvisen naaman päällä. Oon halunnut jotain pientä matkakaiutinta, mistä voi kuunnella musiikkia jos ei voi yhdistää puhelinta stereoihin tms. Puhelimen omat kaiuttimet on vähän mitä on, mutta tähän yhdistettynä kuulostaa jo paljon paremmalta se äänenlaatu! Ainut vaan, että tää syö ihan hirveesti puhelimen akkua.
 Tuli myös tosiaan ostettua muutama kortti. Muutama. Vain muutama. Koska tilanne olis voinut riistäytyä Lontoon korttikaupoissa erittäin pahasti käsistä, mutta pystyin hallitsemaan tilanteen. Siksi vain muutama kortti. Kuvasta voi päätellä loput.

Kortit oli siellä siis älyttömän halpoja. Ihan superhienot, kaksosaiset, glitter-3D-pitsireuna-tekokukka-timantti-kortit maksoi tyyliin 99p, eli alle punnan!!! Briteissä äitienpäivä oli vaan lähestymässä, kun ne viettää sitä jo maaliskuussa, niin joka paikka tulvi enimmäkseen äitienpäiväkortteja, mutta löyty sieltä myös tavallisia synttärikorttejakin. Ne kortit on niin hienoja ja nättejä, että saattaa olla et menee muutama kuukaus, et kaverit saakin synttärikortteina näitä eikä mun itse askartelemia kortteja, kuten yleensä...
 Jostain paperikaupasta ostin vähän tarroja, jotka makso 1£/arkki. Muutama arkki on jo käytettykin tai annettu lahjaksi. Kissavihko on ostettu Wilkosta, joka maksoi ehkä 1£ tai 1,50£.
 Sitten päästään kosmetiikkaostoksiin! Kuten on tullut ilmi, Lontoossa on miljoonakertaa halvempaa kuin Suomessa. Ne, jotka on nähnyt tätä Bio-Oilin ihoöljyä myytävän Suomessa, niin tietää kuinka saakelin kallista tämä on. Semmonen 60ml purkki maksaa helposti vaikka 15€ riippuen tietysti kaupasta. Ja tää isompi 125ml pullo on siinä 20€:n paikkeilla. Vähintään. Mikä on hinta Lontoosta ostettuna? Tämä maksoi 9,99£. Pieni pullo olis maksanut jotain 5£, mutta aattelin ostaa kerralla tän isomman, kun tää iso on halvempi täällä kuin Suomessa pieni. Oon siis miettinyt tän ostamista jo tosi kauan, siitä asti kun tätä alettiin markkinoida. En oo koskaan vaan raaskinut, mutta nyt sain ostettua Lontoosta!
 Mä käytän tosi paljon kuivashampoota, ja nimenomaan Batisten, koska oon todennu sen parhaimmaks mulle. Suomessa tämmönen 200ml puteli maksaa helposti 6-8€. Lisäks Suomessa on tosi vähän näitä tuoksuja, joka paikassa on sitä kirsikkaa ja muita kamalan hajusia. Saa oikein ettimällä ettiä, että löytää jonkun mikä tuoksuis siedettävältä. Mikä on tilanne Lontoossa?

Tuoksuja on vaikka kuinka paljon, ja hinta pudottaa taas silmät päästä. 2,99£! Oli tosi vaikeeta valita, mikä olis parhaimmalta vaikuttava tuoksu. Olis tehnyt mieli ostaa kaikki ihanuudet, mitä ei Suomesta saa. Ei olis ollut edes kallista. Päädyin tähän rose gold -nimiseen tuoksuun. Tykkään tästä tuoksusta tosi paljon, ja koin ilosen yllätyksen ku ihan täs heinäkuun alkupuolella näin että Sokokselle oli tullut myyntiin tätä samaa tuoksua! Vaikka hintaa olikin alennuksessa vielä 5,90€...
 Models own:in liikkeessä oli menossa kampanja, että ota 5 merkittyä tuotetta hintaan 20£. Mietittiin Marin kanssa, että ei ehkä keksitä molemmat viittä tuotetta, mutta voidaan ottaa niin että toinen ostaa 2 ja toinen 3. Mä löysin kaks juttua, Mari osti kolme. Ensimmäinen on luomiväri, jonka nimi oli muistaakseni joku kaneli...? Oon kokeillut tätä kerran, ja tykästyin tosi paljon! Yllättävän pigmenttistä ja ihana shimmer ja helposti yhdisteltävät sävyt muutenkin. Tää jäi siis maksamaan 4£. Katoin huvikseen, niin jostain suomalaisesta nettikaupasta tilattuna tää maksaa 8,95€...
 Toinen tuote on kulmaväri, joka maksoi myös sen 4 puntaa. Tääkin maksais 8,95€ Suomessa. Mulla oli vähän hankaluuksia vaan värin valinnassa, koska niitä vaaleita sävyjä ei ollut mitenkään kovin montaa. 4 sävyä kuudesta pystyin samantien sanomaan liian tummiksi mun kulmille. Jäljelle jäi "blonde" ja "light brown". Testereissä blonde vaikutti liian vaaleelta, mutta pelkäsin että light brown on jo liian tumma. Mä päädyin light browniin joka tapauksessa, mutta kun testasin tätä kotona, niin se olikin vähän liian tummaa... Muuten tää on tosi hyvää, siis levittyy hyvin ja pysyy myös, mutta hieman tummaa. Yritän laittaa tätä ihan minimaalisesti, ettei se näyttäis liian tummalta.
 Yks asia, minkä halusin ostaa Lontoosta, on NYXin meikinkiinnityssuihke. Koska se on Suomessa kallista, sitä ei edes saa mistään, se on aina loppu joka kaupasta mistä sitä vois saada ja sen lisäks mun nykynen pullo alkaa olemaan lopuillaan. Suomessa tästä saa pulittaa 10-12€, Lontoossa tää makso 7£. Ei kovin paljon halvempaa, mutta kuitenkin vähän. Ja tätä ainakin oli siellä hyllyissä, eikä myyty vaan ei-oota.

Primarkista (taas.. mut tää on vika!) ostin myös puuterijutskan, joka maksoi 2£. Tää on sinänsä aika laadukkaan tuntunen, koska noi karvat ei irtoile ja toi "kahva" on metallia.
 Neutrogenan hyllystä bongattiin Marin kanssa molemmat tää SOS Cleanser. Ei nyt loppupelissä mikään ihmetuote, tuntuu hyvin samalta ku kaikki muutkin vastaavat. Mutta olipahan taas halvempaa ku Suomessa, vaikka en oo kylläkään tätä ihan tismalleen samaa kuorintaa nähnyt Suomen valikoimissa.

Wilkosta ostin näitä mustapäänpoistolappuja. Mulla on näitä Nivean versioita ollut käytössä, mutta ne on vähän yhtä tyhjän kanssa. Nää Wilkon taas toimii mulla huomattavasti paremmin! Nivean liuskat on vaan muotoiltu paremmin, kun niissä on ne halkiot, että se liuska tarttuu paremmin nenään ja muotoutuu vähän paremmin. Näissä taas ei oo mitään halkioita, joten se ei ihan tasasesti asetu iholle. Mutta toimii siitäkin huolimatta paremmin kuin Nivean liuskat! Ja lisäks nää oli monta kertaa halvempia. Yllättävää? Harmi että nää loppui jo ajat sitten, enkä saa lisää näitä...
 Olin sentään sen verran viisas, että ostin mun luottopuuterin Lontoosta. Koska sen saa paljon halvemmalla sieltä kuin Suomesta. Yritän ostaa tätä aina jos tää on jossain Cittarissa tyyliin tarjouksessa 5€, koska normihinta 7-8€ tuntuu vähän suolaselta (vaikka tiedän kyllä, että on olemassa jotain 50€:n puutereita). Lontoossa tämä tismalleen sama maksaa kuitenkin 3,99£...
 Mitä oliskaan ulkomaanreissu ilman tuliaisia Miisulle, Minnille ja Islalle? Rahtaan niille aina herkkuja ulkomailta, siit on jotenki tullu tapa viime kesän jälkeen. Kissat sai jotain purkkiruokia, mitä ei tietääkseni myydä Suomessa (se on aina yks kriteeri, että yritän löytää semmosia mitä ei saa Suomesta). Lisäks kissoille lihatikkuja. Ja Isla sai tällä kertaa tyytyä lihakierretikkuihin. Isla tykkäs kyllä tuliaisistaan, kissat näytti vähän nyrpeetä nenää kaikelle...
Siinä olikin sitte suunnilleen kaikki, mitä ostin Lontoosta. Paitsi ihmisille meneviä tuliaisia en kuvannut. En kylläkään edes ostanut paljonkaan tuliaisia, koska oli tosi vaikee keksiä mitään. Yleensä lähetän ulkomailta korttejakin kavereille, mut tällä kertaa ihan vaan muutaman jaksoin lähettää. Ostin sinänsä tosi paljon kaikkea pientä, mut sit kuitenki tuntuu, että en ostanut juuri mitään. Toivoin, että mun loppuvuoden vaatekriisit olis ratkaistuja, kun pääsen Lontooseen shoppailemaan. Toisin kävi. Mutta tarkotuksena on todellakin vielä joskus mennä uudestaan Lontooseen, ja sit en tosiaankaan hillitse kosmetiikan hamstraamista. Ja annan itelleni luvan seota Primarkissa.

Mun lempparit näistä on ehdottomasti noi Niken kengät! Tykkään kyllä kaikista ostoksista sinänsä, et ei mikään harmita että "miks mä ostin tälläsen...". Toivon vaan, että olisin ostanut enemmänkin! Stressasin liikaa sitä matkalaukun painorajaa, joka jäi siis edelleen 7 kiloa alle maximin... Mut ehkä ens reissulla mihin sitte meenkin, ni yritän olla stressaamatta siitä liikaa.

Mitkä oli teiän lemppareita näistä?
 1. Ihania ostoksia ja varmaan ihan sinun tyylisiä! Ne kengät on tosi hienot. Mikähän mahtaakaan olla punnan kurssi, pitää käydä tsekkaamassa jostain.

  VastaaPoista
 2. Wau kuinka paljon kaikkea ihanaa! ♥ Oon käynyt kerran Lontoossa (14-vuotiaana) ja silloin en hirveästi käyttänyt meikkejä, joten niitä ei tullut ostettua yhtään. Jos nyt menisin Lontooseen, musta tuntuu että kaikki meikkikaupat ois ihan tyhjiä, hahah XD

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. wow tossakin on jo paljon kaikkea! Ihana blogi sulla♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Minullakin tulee aina stressiä matkalaukun painosta. Onpa hyvä idea ostaa kortteja matkakohteesta, löytyy kivoja ja erilaisia!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives