FRANCE ADVENTURE #1

Nyt kun Lontoo-postaukset on viimeistä ostospostausta myöten saatu julkaistua, on aika siirtyä seuraavan matkan muistelemiseen. Siitäkin reissusta on jo melkein 1,5kk, mutta kaikki on vielä tuoreessa muistissa. Oon mysteerisesti vihjannut esimerkiks tässä kesäkuun postauksessa (klik), että jonkinlainen seikkailu olisi luvassa, mutta en oo paljastanut kohdetta. Ahkerimmat seuraajat snäpissä ja instassa on kyllä olleet tietoisia matkakohteesta, mutta blogin puolella se on ollut toistaiseks mysteeri. Nyt on tullut aika tännekkin raottaa vähän mun ja mun pikkuserkun Maijan seikkailusta, kun lähdettiin kiertämään Ranskaa!

Mulla on kahdeksan päivän ajalta yli 900 kuvaa, mutta myös videomateriaalia kertyi yli 3 tuntia. Tarkoitus oli tehdä tästä matkasta video, ja välillä tuntui, että keskityin liiankin ahkerasti videoimiseen, enkä muistanut ottaa joka paikasta edes kuvaa...

Saatte Ranska-postauksetkin tuttuun tapaan muutamassa osassa, koska tätä kuva- ja videomateriaalia on taas sen verran, että yhteen postaukseen sitä kaikkea ei kannata edes yrittää mahduttaa. Tässä ensimmäisessä osassa saatte ekan osan Ranskassa kuvatusta videosta. Tein siitä ensin täyspitkän version, mutta pituutta kun kertyi n. 40 minuuttia, niin päätin et julkaisen sen kahdessa osassa. Tässä vielä linkki videoon, jos jollain ei näy upotus (klik).

Tässä videossa ollaan Pariisissa ja Montpellierissä. Molemmissa oltiin kaksi yötä. Toisessa osassa on loput viisi kaupunkia.


Kuvapostauksessa saatte sitten tarkemman "kirjallisen" matkakertomuksen, mutta julkaisen ensin nää videot. Tai tää ensimmäinen osa onkin ollut jo muutaman viikon Youtubessa, mutta en oo yllättäen saanut aikaseks tehdä postausta blogiin asiasta...

Toivottavasti tykkäätte videosta, ja ootatte innolla lisää Ranska-postauksia! Kuullaan pian
  1. Ihana video, melkein kuin olisi ollut itse mukana!

    VastaaPoista
  2. Teillä on ollut kiva matka, mutta on kyllä varmaan vaatinut paljon suunnittelua ja aikataulutusta, että kaikki on sujunut. Kiva video!

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives