hiuskokeilu: C-vitamiini vaalennus osa 2

 Hiuskokeilu nimeltä C-vitamiini vaalennus jatkuu! Nyt on vuorossa osa 2.

Jos ette oo käyny lukemassa osa 1:stä, niin sen voi käydä lukemassa täältä (klik)!

Suosittelen kyllä sen lukemista, niin näätte miten tää vaalennus toimii ja miten se tehdään, toisinsanoen siinä postauksessa on kunnon kuvalliset ohjeet. Mut tää postaus on vaan esittely siitä, miten tää vaalennus vaikutti, kun tein sen toisen kerran!
Edelleen mun juuri on aika tumma, se ei tunnu vaalenevan sitte millään. Tai on se ehkä vähän vaalentunut, muttei yhtä paljon ku muut osat hiuksista. Keskimmäinen kuva on postauksesta osa 1, ja viimenen kuva tän hetkiset hiukset. Haha muistatteko ku sanoin, et mun hiukset näyttää tos 1. krt jälkeen kuvassa ihan tajuttoman huonokuntosilta, suorastaan ihan hampulta :'D Niin nyt on sitte sisällä otettu kuva, ettei tuule ja harjasin hiukset ennen kuvaa, niin jo näyttää ihan normaalilta taas.

Mulla ei oo aavistustakaan kuinka monta kertaa tätä sais hiuksiin tehdä tai kuinka usein. Tein noi kaks ekaa vaalennusta ihan peräkkäisinä päivinä, eikä mun hiuksille ainakaan mitään suurempaa vahinkoa käynyt? Nyt aattelin pitää jonku aikaa taukoa, tai ehkä vaan ens viikkoon mutta kuitenkin pari päivää ilman vaalennusta. Joskos sitte kolmannen tai neljännen vaalennuskerran jälkeen alkais seuraava vaihe ;) Siitä lisää sitten myöhemmin!

Eikö ookkin ihmeellisesti vaalentunu nää hiukset pelkällä C-vitamiinilla? En oo ees käyttäny sitä vaalennussuihketta sen ekan kokeilukerran jälkeen, joten ei tää siitäkään johdu, ihan pelkkää C-vitamiinin ansiota!
 1. Voi vitsi tätä pitää kyl kokeilla iteki, näyttää niin tehokkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on kyl todellaki yllättävän tehokas! :)

   Poista
 2. Tota on kyllä pakko kokeilla itekin, kun toimii noin hyvin!

  VastaaPoista
 3. Vau, miten tehokasta :o en ois kyllä ikinä uskonu. Täytyy kyllä pitää mielessä jos joskus vaikka kokeilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) ei siinä ainakaan mitään menetä jos kokeilee!

   Poista
 4. Tää postaua on nyt jo aika vanha, mut täytyy kysyä että kuinka pitkään toi "pysyy", tai millon hiusten oikea väri palautuu vai meneekö toi sitten pois vaan kasvattamalla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se mun ymmärtääkseni on ihan "pysyvä" :D eli kasvattamalla vaan.

   Poista
 5. Mitenköhän tää mahtais toimia mustiin hiuksiin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, veikkaan että mustiin hiuksiin tällä menetelmällä ei olisi hirveästi vaikutusta :/

   Poista

Designed by FlexyCreatives