got2b beach babe - vaalennussuihke

 Muutama postaus takaperin kerroinki ostaneeni ja kokeilleeni tätä got2b:n beach babe -vaalennussuihketta. En kuitenkaa siinä postauksessa kertonu mitä mun hiuksille tapahtu, koska aattelin tehdä tapauksesta oman postauksen, kun tykkäätte näitä hiuskokeiluita lukea!

Niinku siinä postauksessa sanoinki, oon Heidin blogista lukenutki tästä suihkeesta, sen takia mä vähän tän taisin ostaakin. Tässä postauksessa (klik) Heidi esitteekin tätä "blondien ihmeainetta". Kommentoinkin sillon jo siihen postaukseen, että pitääkin kokeilla tota, ja nyt sitte sain viimein aikaseks, kun tuli tarvetta.

Ostin tän Citymarketista, ja tais maksaa tasan 8€. Ei paha hinta, jos tää tosiaan toimis...
 Paketissa on kyljessä tollanen värikartta, mistä näkee miten toi aine vaikuttaa. Mullahan ei oo edes niin tummat kuin toi tummin esimerkki, joten uskoin siihen että kyllä tän pitäis jotenki toimia.

Paketissa oli vaan tollanen keltainen suihkepullo. Ohjeita sai hakemalla hakea paketista, mut kyllä ne sitten löyty. Pitää suihkuttaa märkiin hiuksiin, ja voi kuivata hiustenkuivaajalla tehostaakseen vaalennusta. No mulla ei tietenkään täällä mitään hiustenkuivaajaa ole.
Ennen-kuva on otettu samana päivänä ku tota suihketta laitoin. Mun hiukset värjättiin ehkä pari viikkoa sitten kestovärillä, josta ei pitänyt alkuunkaan näin tumma tulla... Nyt se on pesujen myötä vähän onneks haalistunu! Mut kuvastakin huomaa, että tuolta juuresta päin se on paljon tummempi kuin latvoista. Siihen omaan väriin, eli juurikasvuun mitä ei oltu koskaan värjätty, se tarttu aika hyvin ja ei ilmeisesti haalene ollenkaan. Sitten taas tohon värinpoistolatva-osaan se ei tarttunut niin pysyvästi, ja osittain se näytti jopa harmaalta.

Tahtoisin mun ihanat vaaleat hiukset kovasti takaisin. En kuitenkaa pysty tekemään toista värinpoistoa, koska se tarkottais polkkatukan leikkaamista. Nää latvat on jo nyt ihan kuolleet, eikä ne todellakaan kestäis sellasta käsittelyä. Laitoinki nyt kaiken toivon tähän suihkeeseen, jos se edes vähän vaalentais. Ja sit voisin jotain kevään mittaan kehitellä, ettei tarvis sitä värinpoistoa mut jotain raitoja tai jotain, että saisin vaaleet takas. Ja sit ne pinkit!!

No se siitä alkutilanteesta. Kävin tosiaan suihkussa, pesin hiukset ja kuivasin vähän pyyhkeellä. Suihkuttelin tätä ympäri hiuksia ja harjasin, että se levittyis tasasesti. Mulla ei sitä hiustenkuivaajaa ole, joten annoin kuivua itestään. Hiusten kuivuessa aloin huomata, että näistä tulee hirveen tahmaset. Ja nytku nää on kuivat, niin nää on ihan järkyttävät. Ihan ku näissä olis kirjaimellisesti kilo lakkaa. Nää on ihan takussa ja muutenki karseet. Mut jälkeen-kuvaa en voi ottaa vielä koska ei oo päivänvaloa luonnolliseen väritulokseen, joten saatte sen aamulla. Jatkan tätä postausta siis sillon!
Noniin nyt on aamu ja päivänvaloa tulvii ikkunasta - mulle se tarkottaa kuvien ottamista näistä "uusista" hiuksista! Ehin kuitenki jo laittaa hiukset nutturalle, ennen kuvan ottamista, mut eiköhän tosta jotain selvää saa. Nää on edelleen ihan älyttömän tahmaset ja ällöttävän tuntuset. Vaihtoehtoina oli joko hiukset kiinni tai suihkuun. En kuitenkaa jaksanu mennä suihkuun, joten tyydyin ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Kyl musta tuntuu et nää ehkä on ihan millin vaaleemmat? Tai sit vaan kuvittelen. Jotenki tuntuu et tos kuvassa ainakin näkyy muutama vaalee hius. Tai sit vaan valo huijaa. En tiiä :D Siinä putelissa luki, että se riittää 15-20 käsittelyyn, joten aika monta kertaa saan vielä suihkutella sitä ennenku pääsen siitä eroon... Toivotaan, että vaikka viidennellä kerralla olis jo huomattavissa jotain pientä eroa ja muutosta vaaleemmaks. Kyllä mä luotan tähän enemmän, kuin siihen Castingin Sunkiss Jellyyn, mitä kokeilin kesällä. Tästä pääsee siihen kokeilupostaukseen (klik)! Tuntu että se nyt ei ainakaan tehonnu yhtään, tai sit tehtävä oli liian haasteellinen.
-------------
Mua alko häiritsee ku nää hiukset tuntu ihan järkyttäviltä, ne oli niin möhnäset ettei koskaan ennen! Kävin sit suihkussa pesemässä ne ja heti tuntuu paljon paremmalta.
Tossa kollaasissa näkyy aika hyvin se ero. Toki valaistukset on ihan erilaiset, sekin huijaa, mut kyl siinä jotain eroa on pakko olla! Nää ei oo ehkä niin harmaanruskeet enää, enemmänki kullanruskeet. Ja se on hyvä asia. Pari kertaa ku kestän vielä ton suihkeen aiheuttamia mömmöhiuksia, ni eiköhän tästä hyvä tuu.

Enkä nyt oletakkaan, että jollain suihkeella pystyis värinpoistoa korvaamaan :D Vaan että vähän vaalenis ni se ois mun tavote!
Onks joku muu kokeillu tota suihketta, ja mitä ootte tykänny? :)
 1. Murmeliini muistathan, että hiusten värjäyksen jälkeen väri vaikuttaa päässä jonkin aikaa pesun jälkeenkin, eikä siis puhuta tunneista vaan viikoista :--) joten vaikkei toimis, niin älä ihmettele koska se edellinen väri vielä vaikuttaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toinen murmeliini kiitos muistutuksesta ♥

   Poista
 2. Hei ootko kokeillu c-vitamiini vaalennusta? Oon nähny paljon onnistuneita vaalennuksia jopa mustista hiuksista :) t. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaa kokeillu enkä aikasemmin kuullukaa koko jutusta! mut kiitos vinkistä!! :) ♥

   Poista
 3. Kyllä mä näen pienen eron! Hiuksista tulia ainakin lämpimän sävyiset jos ei muuta :D Suosittelen kans tota c vitamiini vaalennusta! Itellä lähti punanen kestoväri sillä pois! Toki jäi sellainen oranssi lopputulos mutta siitä oli helppo lähteä vaalentamaan. Eikä oma tukka kärsinyt siitä kun piti hoitoainetta jälkikäteen tunnin päässä :D

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives